ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ,

ΕΝΕΡΓΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ VICTORY, 

ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.

Η VICTORY σε συνεργασία με την SKY4U ( εταιρεία παροχής υπηρεσιών της victory ), δημιούργησε ένα πανελλαδικό πρόγραμμα εξυπηρέτησης περιστατικών οδικής βοήθειας για περιστατικά πελατών των ενεργών συνεργατών του δικτύου μας, που δεν έχουν οδική βοήθεια, με χαμηλό κόστος χρέωσης ή χωρίς κόστος χρέωσης.

210 3000 310

 

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται με την 24ωρη τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης, όπου ο πρώτος διαθέσιμος εκπρόσωπός μας, θα προσφέρει τις κατάλληλη βοήθεια ώστε να εξυπηρετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο πελάτης, του συνεργάτη μας .

Περιληπτικά οι υπηρεσίες του προγράμματος  VICTORY ASSISTANCE EMERGENCY  αφορούν οχήματα  ΜΟΤΟ- ΕΙΧ –ΦΙΧ  ΕΩΣ 3000 τόνους και μεταξόνιο μέχρι 3,50μ

ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ  ΧΡΕΩΣΗΣ

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει να μεταφερθεί σε συνεργείο της αρεσκείας του, το κόστος χρέωσης εξαρτάται από το γεωγραφικό σημείο που έχει ακινητοποιηθεί το όχημα του πελάτη και το γεωγραφικό σημείο που επιθυμεί να μετακινηθεί.

Ποιο αναλυτικά:

Το κόστος χρέωσης του περιστατικού για τη γεωγραφική ζώνη της Αττικής είναι 35€ + ΦΠΑ και φορά τις περιοχές μέχρι το δάσος Χαϊδαρίου, μέχρι την Βούλα, μέχρι την Αγ. Παρασκευή (Σταυρός), και μέχρι την Κηφισιά. Το κόστος υποστήριξης για όλες τις άλλες περιοχές της Αττικής είναι 70€ + ΦΠΑ.

Το κόστος χρέωσης του περιστατικού για όλες τις άλλες γεωγραφικές ζώνες , σε όλη  την υπόλοιπη Ελλάδα, εξετάζεται κατά περίπτωση .

 • Τα βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζεται πριν την επικοινωνία, με το συντονιστικό μας κέντρο,  για την δική σας διευκόλυνση είναι ,
 1. κατηγορία οχήματος.
 2. την ακριβή τοποθεσία που έχει μείνει και την ακριβή τοποθεσία που θέλει να πάει , ο πελάτης σας.
 3. θα πρέπει να  γνωρίζει ο πελάτης το κόστος  της εξυπηρέτησης και τον άμεσο τρόπο πληρωμής στο οδηγό με παραλαβή νομίμων δικαιολογητικών.
 4. αριθμό κυκλοφορίας , ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο πελάτη.
 • Σκοπός της εταιρεία μας είναι , η καλύτερη και η οικονομικότερη εξυπηρετήσει του πελάτη, του συνεργάτη μας . Διευκρινίζουμε  ότι, η εταιρεία μας δεν έχει κανένα κέρδος από αυτήν την υποστήριξη  , σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση , με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η υπηρεσία απευθύνεται κυρίως σε συνεργάτες της victory , που έχουν παραγωγή συμβολαίων οδικών βοηθειών άνω των 10 συμβολαίων μηνιαίως .
 • Το κόστος της υπηρεσίας  χρεώνεται ο πελάτης, ο οποίος καταβάλλει το συμφωνηθέν ποσό στον οδηγό της εταιρείας οδικής βοήθειας με την οποία έχει συμβληθεί η εταιρεία μας, από τον οποίο παραλαμβάνει και το σχετικό νόμιμο παραστατικό (απόδειξη παροχής).
 • Σε περίπτωση που ο συνεργάτης επιθυμεί να χρεωθεί ο ίδιος το περιστατικό, θα πρέπει να καταβάλει το συμφωνηθέν ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό  μέσω e – banking  και να στείλει το καταθετήριο στην εταιρεία οδικής βοήθειας, ώστε να εξυπηρετηθεί άμεσα.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ – IBAN, ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ AUTO SUPPORT.

EUROBANK: GR 6302602550000310200737380

ALPHA BANK: GR 0901403510351002320001569

Η απόδειξη της κατάθεσης αποστέλλεται στο email: kamalgaras@gmail.com  ή στο fax :2103467709.

ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΕΩΣΗΣ

Το κόστος χρέωσης του περιστατικού είναι μηδενικό για τον πελάτη που θα κάνει χρήση των συμβεβλημένων συνεργείων μας, με την προϋπόθεση ότι, το περιστατικό δεν σχετίζεται με ηλεκτρολογικό πρόβλημα και το περιστατικό έχει συμβεί στην γεωγραφική ζώνη της Αττικής μέχρι το Χαϊδάρι, τη Βούλα, την Αγ. Παρασκευή (Σταυρός) και μέχρι την Κηφισιά.

Τα συμβεβλημένα συνεργεία αναφέρονται παρακάτω, στην ιστοσελίδα μας,  www.victorymap.gr  ή παρουσιάζονται στην εφαρμογή μας victorymap σε όλα τα  smart phones android & ios .

ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ

 • MR FRANCE, ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ & ΠΕΙΡΑΙΑ.
 • AUTO FAN, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ.
 • AUTO MARMARINOS, ΖΩΓΡΑΦΟΥ.

Επιπλέων, σε περίπτωση χρήσης συνέπεια ατυχήματος, συμβεβλημένων συνεργείων, διατίθενται δώρα και  παροχές , σε κάθε πελάτη που κάνει εισαγωγή το όχημα του. Την αναλυτική παρουσίαση, των δώρων και παροχών, θα την δείτε στο VictoryMap .

Σε περίπτωση που το περιστατικό πραγματοποιηθεί  εκτός των παραπάνω γεωγραφικών ζωνών Αττικής , ο πελάτης χρεώνεται  τη διαφορά δηλαδή το ποσό των 35€ +ΦΠΑ

Για την υπόλοιποι Ελλάδα, κάθε περιστατικό εξετάζεται κατά περίπτωση .

← Επιστροφη στην αρχικη